Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 750g208kcal8.9g30.5g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 75g25kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4131g1816kcal24.2g237.8g72.4g50.8g
Valittu annoskoko2066g908kcal12.1g118.9g36.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna1033g454kcal6.1g59.5g18.1g12.7g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976