Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g64g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi114g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g88kcal2.2g11.4g3.6g4.2g
Valittu annoskoko207g44kcal1.1g5.7g1.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna104g22kcal0.6g2.9g0.9g1.1g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.8g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265