Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g113g79kcal18g0g0.3g0g
Purjosipuli 28g6.5kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.1g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g270kcal38.6g5.4g9.2g1.8g
Valittu annoskoko207g135kcal19.3g2.7g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna104g68kcal9.7g1.4g2.3g0.5g
Arvot/100g100g65kcal9.3g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968