Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 132g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Ruokakerma Valio 4% K&P38g23kcal0.4g1.7g1.5g0.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g173kcal4.8g21.8g6g3.8g
Valittu annoskoko207g87kcal2.4g10.9g3g1.9g
Annoskoko puolitettuna104g43kcal1.2g5.5g1.5g1g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810