Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 56g19kcal0.6g3g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g250kcal23.6g8.6g12.4g3.6g
Valittu annoskoko207g125kcal11.8g4.3g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g63kcal5.9g2.2g3.1g0.9g
Arvot/100g100g61kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303