Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g105g368kcal8.4g81.9g0.6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 32g26kcal0.4g1.4g2g0.7g
Porkkana, paistettu 15g13kcal0.1g0.9g0.9g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 30g66kcal5.2g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g947kcal28.2g168.4g17.2g2.2g
Valittu annoskoko207g473kcal14.1g84.2g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna104g237kcal7.1g42.1g4.3g0.6g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605