Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g270kcal1.5g2g28.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 75g29kcal2.5g2.1g1.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g855kcal20g13.8g80g9.2g
Valittu annoskoko207g428kcal10g6.9g40g4.6g
Annoskoko puolitettuna104g214kcal5g3.5g20g2.3g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.3g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327