Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g63g50kcal0.9g4.2g3.1g0g
Munakoiso 50g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Broccoli 200 g25g5.3kcal0.8g0.5g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.6g0.6kcal0g0g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.5g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g195kcal5.2g15.6g11g3.4g
Valittu annoskoko207g98kcal2.6g7.8g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna104g49kcal1.3g3.9g2.8g0.9g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378