Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6.1g22kcal0.5g4.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.8kcal0g0g1g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 21g36kcal4.2g0.3g2g0g
Maissi jyvät 4.3g6.2kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska 21g6.3kcal0.1g1.1g0g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour11g32kcal0.4g0.5g3.2g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g248kcal11.4g19.6g13g3g
Valittu annoskoko208g124kcal5.7g9.8g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna104g62kcal2.9g4.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g60kcal2.7g4.7g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915