Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipulikuutiot Apetit13g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.5g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 125g228kcal38.5g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g531kcal78.2g1.6g23.2g0g
Valittu annoskoko208g266kcal39.1g0.8g11.6g0g
Annoskoko puolitettuna104g133kcal19.6g0.4g5.8g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478