Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Rasvaton maito viro (Alma)23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Ohrajauho 23g75kcal1.9g14.8g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g729kcal25.4g133.6g7.4g8.8g
Valittu annoskoko208g365kcal12.7g66.8g3.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna104g182kcal6.4g33.4g1.9g2.2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369