Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium38g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)75g49kcal2.4g3.6g2.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 19g57kcal0.7g0.8g5.6g0.1g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 38g128kcal10g0g9.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.1g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g541kcal38g12.8g36.8g0.2g
Valittu annoskoko208g270kcal19g6.4g18.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna104g135kcal9.5g3.2g9.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040