Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Herkkusieni 16g2.6kcal0.3g0g0.1g0.2g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g33kcal2g0.1g2.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty66g92kcal3.4g18.4g0.4g2.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana415g340kcal19.2g46.2g7.2g8.2g
Valittu annoskoko208g170kcal9.6g23.1g3.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna104g85kcal4.8g11.6g1.8g2.1g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.1g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753