Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 281g321kcal47.1g0g14.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 351g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Sipuli 84g26kcal1.1g4g0.2g1.4g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g140g351kcal19.6g4.8g28g0g
Pinaattipakaste 150g105g15kcal2g0.4g0.5g1.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g140g74kcal8g7.4g1.3g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g7g4.6kcal0.5g0.6g0g0g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g2270kcal175.6g166g91.8g25.2g
Valittu annoskoko2072g1135kcal87.8g83g45.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna1036g568kcal43.9g41.5g23g6.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369