Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 700g750kcal161.7g0g10.5g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Paprika keskiarvo 175g50kcal1.6g7.5g0.7g3.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka175g19kcal1.9g1.9g0.4g1.8g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g95g57kcal4.9g9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g2401kcal364g104.4g51.4g36.2g
Valittu annoskoko2072g1201kcal182g52.2g25.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna1036g600kcal91g26.1g12.9g9.1g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872