Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 840g356kcal82.4g3.4g0.8g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g560g3024kcal56g201.6g207.2g0g
Semper mangoa soseena560g280kcal1.1g67.2g1.7g0g
Sokeri 112g455kcal0g111.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g8229kcal279g768.2g419.4g0g
Valittu annoskoko2072g4115kcal139.5g384.1g209.7g0g
Annoskoko puolitettuna1036g2057kcal69.8g192.1g104.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658