Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g158g543kcal33.1g99.2g1.6g25.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g61g537kcal0g0g60.8g0g
Sieni tatti, hapero 675g187kcal12.4g19.6g3.4g12.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g68g200kcal4.5g39.2g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g158g620kcal50.4g0g45.7g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4149g5912kcal235.2g386.4g366.4g94.8g
Valittu annoskoko2075g2956kcal117.6g193.2g183.2g47.4g
Annoskoko puolitettuna1037g1478kcal58.8g96.6g91.6g23.7g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144