Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta408g612kcal81.6g0g32.6g0.4g
Parsakaali brokkoli 210g74kcal9.7g4.1g0.6g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g146g51kcal3.9g6.9g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4151g1554kcal192.6g38.4g68.4g17.8g
Valittu annoskoko2076g777kcal96.3g19.2g34.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna1038g389kcal48.2g9.6g17.1g4.5g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572