Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 752g798kcal30g145.8g6.7g13.1g
Hk, sininen lenkki 580g873g2007kcal87.3g55g157.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka376g132kcal10.5g17.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g5914kcal257.6g444.2g335.6g32.2g
Valittu annoskoko2076g2957kcal128.8g222.1g167.8g16.1g
Annoskoko puolitettuna1038g1478kcal64.4g111.1g83.9g8.1g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876