Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 90g73kcal1.4g15.1g0g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Soijarouhe, tumma, 30g14g45kcal7g4.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli, paistettu 2.8g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.4g6.7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.6g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g442kcal38.4g44.2g10.6g7.4g
Valittu annoskoko208g221kcal19.2g22.1g5.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna104g111kcal9.6g11.1g2.7g1.9g
Arvot/100g100g106kcal9.2g10.6g2.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334331