Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 25g214kcal0.3g0g24g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g17g58kcal1g12.4g0.2g0.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g26g89kcal0.5g0.8g9.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g725kcal3.8g27g66.8g1.2g
Valittu annoskoko208g362kcal1.9g13.5g33.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna104g181kcal1g6.8g16.7g0.3g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522