Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)68g21kcal1.2g4.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kanaliemi laimennettu 19g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g68g47kcal10.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g167kcal24.6g12.2g1.4g1.8g
Valittu annoskoko209g84kcal12.3g6.1g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna104g42kcal6.2g3.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280