Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Smetana, Valio, hyla19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g38g88kcal4.2g0.2g8.3g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g837kcal36g5.6g76.4g1.2g
Valittu annoskoko209g418kcal18g2.8g38.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna104g209kcal9g1.4g19.1g0.3g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392