Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 30g44kcal6.5g0g2g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 30g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Kidneypapu keitetty 100g17g16kcal1.2g2.5g0.1g1.2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g17g16kcal1.2g2.6g0.2g1.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 30g10kcal0.3g1.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g212kcal18.8g16.6g7.2g8.2g
Valittu annoskoko209g106kcal9.4g8.3g3.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna104g53kcal4.7g4.2g1.8g2.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179