Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green28g92kcal6.8g13.8g0.3g3.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g70g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtikaali 7.5g3kcal0.3g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g305kcal23g38.6g5g9.6g
Valittu annoskoko209g153kcal11.5g19.3g2.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna104g76kcal5.8g9.7g1.3g2.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012