Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g20kcal1g3.3g0.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow66g56kcal3.1g10g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g388kcal32g26.6g16.8g6.6g
Valittu annoskoko209g194kcal16g13.3g8.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna104g97kcal8g6.7g4.2g1.7g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465