Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g141g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.3g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)11g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g185kcal14.8g18g4.8g7g
Valittu annoskoko209g92kcal7.4g9g2.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna104g46kcal3.7g4.5g1.2g1.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741