Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g94g187kcal13.1g2g14g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tilli mauste0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g529kcal28g11.6g40.4g1g
Valittu annoskoko209g264kcal14g5.8g20.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna104g132kcal7g2.9g10.1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565