Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g933g190kcal5.6g35.5g2.8g13.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Limemehu (Tymbark), annos 100g267g128kcal0.3g32g0.3g0g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl35g312kcal0g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g1705kcal26g207g82.4g38.8g
Valittu annoskoko2080g853kcal13g103.5g41.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna1040g426kcal6.5g51.8g20.6g9.7g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314