Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1064g1479kcal202.1g0g74.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu439g553kcal48.3g1.3g39.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3333g216kcal36.6g14g1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g4644kcal582.2g55.8g231g7.6g
Valittu annoskoko2080g2322kcal291.1g27.9g115.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna1040g1161kcal145.6g14g57.8g1.9g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701