Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 691g5013kcal8.2g2.8g561.8g0g
Sokeri 470g1907kcal0g469.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 809g2774kcal82.4g566g9.7g28.3g
Siirappi 111g333kcal0.1g81.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g20055kcal181.4g2240.2g1143g56.6g
Valittu annoskoko2080g10028kcal90.7g1120.1g571.5g28.3g
Annoskoko puolitettuna1040g5014kcal45.4g560.1g285.8g14.2g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579