Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi240g1078kcal15.6g143.8g50.3g7.4g
Voi, 1 tl, 5 g80g583kcal0.8g0.8g63.9g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss559g191kcal5.6g22.9g4.5g20.7g
Flora Vanilla 12%383g729kcal17.3g61.3g46g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g240g599kcal13.9g7.7g56.3g0.5g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g288g460kcal21g4.6g20.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g48g192kcal0g47.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini32g112kcal27.3g0g0g0g
Marianne crush 150g160g687kcal1.9g137.4g13.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g9674kcal206.8g954.8g509g62.6g
Valittu annoskoko2080g4837kcal103.4g477.4g254.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna1040g2419kcal51.7g238.7g127.3g15.7g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901