Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1149g3944kcal117.1g804.5g13.8g40.2g
Vehnälese 64g147kcal8.6g9.9g2.9g24.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen804g265kcal26.5g39.4g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 40g285kcal0.3g0.2g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g9282kcal305g1708g97.6g128.6g
Valittu annoskoko2080g4641kcal152.5g854g48.8g64.3g
Annoskoko puolitettuna1040g2320kcal76.3g427g24.4g32.2g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099