Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 975g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 83g251kcal7.2g45.7g1.6g11.5g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.2g4.4g6g
Auringonkukansiemen 225g1337kcal51.8g28.4g111.4g13.5g
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 32g223kcal0.1g0g25.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 634g2175kcal64.6g443.8g7.6g22.2g
Kuivahiiva, annos 11g17g59kcal7.4g6.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4163g8812kcal279.6g1184.2g302.4g106.4g
Valittu annoskoko2081g4406kcal139.8g592.1g151.2g53.2g
Annoskoko puolitettuna1041g2203kcal69.9g296.1g75.6g26.6g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453