Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 874g199kcal4.9g30.2g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g53g472kcal0g0g52.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.2g8.9kcal0.4g1.7g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore262g26kcal2.9g2.1g0.5g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g1516kcal21.4g86.4g112g36.2g
Valittu annoskoko2086g758kcal10.7g43.2g56g18.1g
Annoskoko puolitettuna1043g379kcal5.4g21.6g28g9.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839