Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)945g1276kcal189g0.9g56.7g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl700g595kcal9.8g30.8g49g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.7g0.6g4.6g
Rypsiöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g5185kcal429g142.6g320g22.2g
Valittu annoskoko2086g2592kcal214.5g71.3g160g11.1g
Annoskoko puolitettuna1043g1296kcal107.3g35.7g80g5.6g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883