Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1397g2008kcal223.5g0g124.3g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl559g1900kcal11.2g16.8g195.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g19.9g1g1g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g8079kcal476.6g95.8g641.8g2g
Valittu annoskoko2086g4039kcal238.3g47.9g320.9g1g
Annoskoko puolitettuna1043g2020kcal119.2g24g160.5g0.5g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502