Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 47g417kcal0g0g47.1g0g
Oivariini, 60 (100g)49g269kcal0.5g0.5g29.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl698g2374kcal14g20.9g244.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g698g168kcal12.6g20.9g3.5g13.3g
Sipuli (kuorittu)244g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g6586kcal60.6g108g649.6g35g
Valittu annoskoko2086g3293kcal30.3g54g324.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna1043g1647kcal15.2g27g162.4g8.8g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957