Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 935g169kcal5.2g23.4g3.7g6.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g534g107kcal6.9g16g1.1g0g
Rypsiöljy 72g638kcal0g0g72.1g0g
Emmental, mustaleima53g219kcal15.5g0g17.1g0g
Herkkusieni säilyke 454g77kcal9.5g0.9g1.4g10.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2682kcal75.8g83g218.8g34.8g
Valittu annoskoko2088g1341kcal37.9g41.5g109.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna1044g671kcal19g20.8g54.7g8.7g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087