Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g666g267kcal3.3g79.9g1.3g0g
Juuressose Pirkka 500g666g267kcal4.7g59.3g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.3g1.7kcal0g0.3g0.1g0.2g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g20g180kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g1782kcal40g281.6g71.8g0.8g
Valittu annoskoko2088g891kcal20g140.8g35.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna1044g446kcal10g70.4g18g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522