LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Katkarapu 750g513kcal108.2g0g8.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 300g914kcal10.5g12.6g89.9g1.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Emmental, sinileima300g1139kcal86.9g0g86.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g8531kcal507g47.8g694.8g3.2g
Valittu annoskoko2088g4266kcal253.5g23.9g347.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna1044g2133kcal126.8g12g173.7g0.8g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996