Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 601g109kcal3.4g15g2.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 451g855kcal122.2g0g40.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g601g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g481kcal8.1g8.1g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3287kcal288.6g113g179.2g13g
Valittu annoskoko2088g1643kcal144.3g56.5g89.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna1044g822kcal72.2g28.3g44.8g3.3g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730