Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1349g285kcal16.2g45.9g2.7g28.3g
Jauheliha, sika-nauta 600g1328kcal104.9g0g101.9g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3391kcal249.2g107.2g217.4g61.2g
Valittu annoskoko2088g1695kcal124.6g53.6g108.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna1044g848kcal62.3g26.8g54.4g15.3g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213