Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 227g1646kcal2.7g0.9g184.5g0g
Sokeri 97g392kcal0g96.4g0g0g
Kaurahiutale 182g679kcal26.3g103.5g13.3g18.2g
Vehnäjauho, sunnuntai221g775kcal26.6g157.1g4.6g6.6g
Mansikka, Tuore1135g488kcal5.7g95.3g2.3g21.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g227g1269kcal19.1g124.8g77.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g10497kcal160.8g1156g563.8g92.8g
Valittu annoskoko2088g5249kcal80.4g578g281.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna1044g2624kcal40.2g289g141g23.2g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569