Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1791g502kcal10.7g106.6g3.6g44.8g
Oliiviöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste269g1053kcal88.7g0g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3498kcal200.4g218.6g199.6g93.4g
Valittu annoskoko2088g1749kcal100.2g109.3g99.8g46.7g
Annoskoko puolitettuna1044g874kcal50.1g54.7g49.9g23.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922