Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali88g19kcal1.1g3g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 88g200kcal16.7g0g14.9g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli, tuore22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g485kcal36.8g8.8g33.6g4.8g
Valittu annoskoko209g242kcal18.4g4.4g16.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna105g121kcal9.2g2.2g8.4g1.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932