Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 73g81kcal15.8g0g1.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 51g36kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g259kcal33g4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko209g130kcal16.5g2g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna105g65kcal8.3g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003