Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g45g54kcal8.1g0.8g2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium28g98kcal4.8g18g0.6g1.7g
Flora ruoka kevyt & paksu28g17kcal0.3g1.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g466kcal28.8g52.8g14.8g4.2g
Valittu annoskoko209g233kcal14.4g26.4g7.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna105g117kcal7.2g13.2g3.7g1.1g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094