Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal15.9g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 32g6.8kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi13g11kcal0.6g2.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.4g1g1.9g0g
Smetana, Valio, hyla19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g431kcal36g12g26.2g2.4g
Valittu annoskoko209g215kcal18g6g13.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna105g108kcal9g3g6.6g0.6g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162