Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 141g107kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%56g68kcal1.6g2.5g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g360kcal9g50.2g11.8g3.4g
Valittu annoskoko210g180kcal4.5g25.1g5.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna105g90kcal2.3g12.6g3g0.9g
Arvot/100g100g86kcal2.1g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456